Fagpersoner

PSYKOLOGPETRA_3

PETRA PATZWALDT

Autoriseret psykolog

 

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet og lærer fra Det Nødvendige Seminarium. I over 20 år har jeg nu arbejdet med børn og unge med forskellige vanskeligheder - og i den forbindelse selvfølgelig også med de mest betydningsfulde voksne omkring dem. Mine erfaringer fra flere opholdssteder og specialskoler (bl.a. Langagerskolen og Læringscenter Himmerland), PPR (Pædagogisk Psykologisk Rådgivning) og inden for asylområdet har rustet mig godt til de mange forskellige opgaver.

Mere her!

Anni-Ris

ANNI RIIS

Psykolog

 

Jeg hedder Anni Riis, har været autoriseret psykolog siden 2006 og mange års erfaring med børn og unge, udredning, terapi og behandling. Jeg har desuden erfaring med terapi med voksne og er uddannet mindfulnessinstruktør samt certificeret “Cool Kids”-terapeut.

Desuden har jeg en videreuddannelse i både narrativ (DISPUK) og kognitiv terapi (Kognitiv Terapi Center Århus).

Mere her!

Else

ELSE HOLCK

Autoriseret psykolog

 

Jeg hedder Else Holck. Jeg er autoriseret psykolog og har mange års erfaring med at hjælpe børn og unge samt deres forældre med udfordringer, der kan være svære at håndtere. At søge hjælp hos en psykolog kan være det der betyder, at du bliver i stand til at forstå og hjælpe dit barn på en mere kvalificeret måde. Sammen afdækker vi mulige årsager til mistrivsel og finder løsninger, så du som forælder kan hjælpe dit barn og dermed lette dine bekymringer. Måske kan dit barn have brug for samtaler med mig. Jeg arbejder ud fra en anerkendende tilgang med fokus på den enkeltes ressourcer og udviklingsniveau.

Mere her!

Patrick_Bender_5

PATRICK K. BENDER

Autoriseret psykolog, Ph.D.

 

Patrick arbejder primært med menneskers emotionelle vanskeligheder, som angst og depression, samt med problematisk brug af digitale medier og gaming.

Patrick har stor erfaring med at hjælpe børn og unge og deres familier. Som forsker indenfor gaming, mediebrug og emotioner på Aalborg Universitet benytter han sig naturligvis af evidensbaserede tilgange i sit terapeutiske arbejde.

Mere her!