Fagpersoner

PSYKOLOGPETRA_3

PETRA PATZWALDT

Autoriseret psykolog

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet og lærer fra Det Nødvendige Seminarium.

I over 20 år har jeg nu arbejdet med børn og unge med forskellige vanskeligheder - og i den forbindelse selvfølgelig også med de mest betydningsfulde voksne omkring dem. Mine erfaringer fra flere opholdssteder og specialskoler (bl.a. Langagerskolen og Læringscenter Himmerland), PPR (Pædagogisk Psykologisk Rådgivning) og inden for asylområdet har rustet mig godt til de mange forskellige opgaver.

Mere her!

Anni-Ris

ANNI RIIS

Psykolog

Jeg hedder Anni Riis, har været autoriseret psykolog siden 2006 og mange års erfaring med børn og unge, udredning, terapi og behandling. Jeg har desuden erfaring med terapi med voksne og er uddannet mindfulnessinstruktør samt certificeret “Cool Kids”-terapeut.

Desuden har jeg en videreuddannelse i både narrativ (DISPUK) og kognitiv terapi (Kognitiv Terapi Center Århus).

Mere her!

Patrick_Bender_4

PATRICK K. BENDER

Autoriseret psykolog, Ph.D.

 

Patrick arbejder primært med menneskers emotionelle vanskeligheder, som angst og depression, samt med problematisk brug af digitale medier og gaming.

Patrick har stor erfaring med at hjælpe børn og unge og deres familier. Som forsker indenfor gaming, mediebrug og emotioner på Aalborg Universitet benytter han sig naturligvis af evidensbaserede tilgange i sit terapeutiske arbejde.

 

Mere her!

Niels_Christian_2

NIELS CHRISTIAN TRUDE

Autoriseret psykolog

Jeg hedder Niels Christian og er 47 år. Jeg er uddannet psykolog fra Aalborg Universitet 2020, hvorefter jeg har arbejdet med terapi af voksne og børn samt coaching.

Jeg arbejder med de fleste problemstillinger, herunder især ADHD og autisme; stress, angst og depression; seksuelt overgreb.

Jeg har desuden 7,5 års pædagogisk erfaring i arbejde med børn og unge, fra Børnehaven Bakkegården i Vejgaard og Fritidscentret Huset Gl. Kongevej i Nørresundby.

Mere her!

Evangelina_Eva_Dybdal_Geranis

EVA DYBDAL GERANIS

Psykologistuderende

Jeg er i gang med mit sidste år som psykologistuderende på Aalborg Universitet og er i forvejen certificeret mindfulnessinstruktør. Derudover har jeg en baggrund i ledelse.

Min særlige interesse er relationelle dynamikker, selvudvikling samt undersøgelse af årsager til mistrivsel ved unge og voksne. Jeg er drevet af at hjælpe mennesker til at skabe et meningsfuldt liv med masser af livskvalitet gennem terapi og/eller udredning.

Rikke_Mikkelsen_2

RIKKE MIKKELSEN

Administrativ medarbejder

Jeg er uddannet erhvervssproglig korrespondent. Jeg har i mange år arbejdet med administration og kommunikation på flere uddannelsesinstitutioner.

Igennem mit arbejde har jeg mødt mange børn og unge og set de udfordringer, de kæmper med. Derfor har det været vigtigt for mig at arbejde et sted, der rækker ud og hjælper børn og unge, og der, ligesom jeg, mener, at mennesker skal mødes med åbenhed og empati.

Mere her!

Francisco

FRANCISCO SANTOS

Kommunikationsmedarbejder praktikant

Jeg er Bachelor i Kommunikations- og Journalistik fra Portugal, og jeg kom til Danmark for at følge læreruddannelsen på Det Nødvendige Seminarium.

Efter flere forskellige jobs med særlige psykisk og sociale ramte teenagere, unge, og voksne, vendte jeg tilbage til Kommunikationen - grenen hvor jeg havde bedre værktøjer til at få et bedre arbejde.

Mere her!